Airly Sensor

Hos Danintra tror vi på, at alle har ret til et langt og sundt liv. Derfor er vi gået i samarbejde med Airly, som med deres platform og sensor gør det muligt for alle at tilgå informationer om luften i deres nabolag.

Vi tror på at alle har ret til at få aktuel og relevant data omkring luften; derfor bestræber vi os på at gøre Airly's luft sensor til en del af Danintra's projekter. Sammen med Danintra's Smart City program, er denne sensor med til at fuldføre en platform, som med de nyeste løninger inden for Smart City teknologien både tager handling, informerer, forbinder og integrerer.

Sensorer

Forbindelse

Integration

Information

Med Airly's sensor kan de gasser og partikler som har indflydelse på helbredet og samfundet måles. Sensoren måler luftpartiklerne PM10, PM2.5 og PM1 samt gasserne N02, NO, O3, SO2, H2S og CO.

Målinger bliver konstant opdateret og resultaterne er tilgængelige live på Airly's platform, som både inkluderer hjemmeside og app.

Dette skaber et åbent system så alle har muligheden for at leve et sundere liv.


Data og analyse

Med avanceret maskinlæring og neurale netværk, bliver Airly's sensorer hele tiden bedre, og gør det derfor bl.a. muligt at forecaste smog dannelse.

Airly's API giver ejeren adgang til disse data, som herefter kan bruges til andre applikationer eller forskning.


Aktion

Med pålidelig og mangfoldig data skaber vi indsigt omkring forureningen i dit nærområde. Vi skaber bevidsthed, informerer og fremmer muligheder for at tage handling imod forureningen og identificering af hvor den kommer fra. Sammen kan vi skabe et renere samfund både nu og i fremtiden.


Sensoren

Airly's sensor er med en dimension på kun 74 x 83,5 x 160 mm en lille sensor som nemt integreres i mange forskellige løsninger og stæder.

Med USB strømforsyning på 230V eller 110V og op til 5 meter forsyningskabel kan sensoren installeres på stort set alt vejudstyr med elforsyning.

Kommunikation med sensoren kan oprettes med GSM, LoRa, WiFi, NB-IoT og kan bruges med SIM/eSIM

Sensoren

Læs mere om Danintra's Airly sensorer

Platformen

Læs mere om Airly's platform og API