StaticAir

Alle fortjener ren luft! Derfor er vi hos Danintra gået i samarbejde med StaticAir for at gøre det til en realitet. Med StaticAir's brede portefølje af effektive luftrensningsprodukter er det muligt at tackle luftforurening i byens gader og parker samt i fabrikker og værksteder. Fint støv og luft partikler fjernes kost effektivt og uden støj. StaticAir løsninger som kan arbejde sammen med vore andre smart city produkter.

Mennesket kommer først. Det er derfor ikke kun vigtigt at måle forureningen i luften, men også at gøre noget ved den. Luft partikler og fint støv kan trænge dybt ind i lungerne, og i nogle tilfælde bidrage til reduceret lunge funktionalitet samt øge risikoen for astma og højt blodtryk. Meget af den støv vi indånder er skabt af mennesker, og det er derfor også vores ansvar at gøre noget ved det.

Sensorer

Forbindelse

Integration

4 banebrydende løsninger

StaticAir Pamares

PAMARES – Particulate Matter Reduction System.

Pamares er udviklet til at reducere partikler og fint støv udendørs i det offentlige rum. Pamares er lavet til at passe ind i den nuværende infrastruktur og er specielt designet til at sidde på lysmaster. De passer til master og har lavt energiforbrug og et lavt lyd niveau.


StaticAir PMX

PMX er ideelt til den industrielle sektor og til landbrugssektoren. Her reduceres fint og ultra fint støv fra en bred vifte af kilder. PMX er helt sikker for mennesker såvel som dyr, og er nem og hurtig at installere.


StaticAir Findures

Findures - Fine Dust Reduction System

I mange produktions- og monteringsfaciliteter bliver der genereret store mængder af meget fint støv. Findures er en ideel løsning til disse miljøer. Luftkvaliteten forbedres i arbejdsmiljøet, og kan implementeres i nye og ekisterende produktionsprocesser.


StaticAir FDRS

FDRS reducerer fint støv i bymiljøet og er specielt designet til at bekæmpe høje koncentrationer af ultra fint støv udledt af transportmidler. Der er usunde mængder af, sort kulstøv, langs befærdede veje, tunneler og parkeringshuse. FDRS løsningen kan sættes i brug netop der, for at reducere dette meget fine støv på en vedvarende og omkostningseffektiv måde.

StaticAir Produkter

Læs mere om StaticAir Pamares

StaticAir Projekter

Læs mere om StaticAir's existerende projekter